Yasaklı Youtube'a Giriş Yöntemleri (DNS,Proxy,UltraSurf)


Youtube ve kapatılan diğer sitelere girmenin iki yolunu şimdi size açıklayacağım.
Bu iki yoldan önce birçok kişi tarafından kullanılan ve çoğunun da başarıyla yasaklı sitelere girdiği bir yöntem var, ancak ben yapamadığım için burada uzun uzadıya anlatamayacağım :) ama yine de kısaca bahsedeyim.

Bu yöntemde öncelikle yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özelliklere girin.Sonra en sondaki "İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP)" bölümüne çift tıklayın.Son olarak Yeğlenen DNS Sunucusu bölümüne 4.2.2.1 yazın, ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.Bu yöntem bu kadar ancak dediğim bende işe yaramadı umarım sizde işe yarar.

Gelelim bende işe yarayan sizde de işe yarayacağını umduğum yöntemlere,

1) ULTRASURF (AntiSansür) programı ile giriş :

Bu yöntem gerçekten temiz ve çok kolay bir yöntem.Aslında birçok kişi AntiSansür programını kullanıyor ancak farklı farklı yerlerden indirmeme rağmen bu program virüs uyarısı veriyor.Eğer Avast kullanıyorsanız muhtemelen sizde de virüs bulacaktır.

ULTRASURF ' ün 9.9 türkçe versiyonunu kullanacağız.Programı buradan indiriyoruz.Program kurulduktan sonra bu görüntü gelecektir.






















Bu programı açtığınızda otomatik olarak İnternet Explorer da açılacaktır.Hepsi bu kadar, artık yasaklı sitelere girebilirsiniz.

2) Proxy siteleri aracılığıyla giriş :


Bu yöntem sanırım en çok kullanılan yöntemlerden biri.Proxy sitelerinden herhangi birine girdikten sonra girmek istediğiniz siteyi oradaki boşluğa yazın ve girin bu kadar kolay.
Birkaç proxy site,

www.vtunnel.com
www.ktunnel.com
www.vivaproxy.net


Etiketler: , , ,

Bu yazıya 1 yorum yapılmış

metude Yazmış :
8 Mart 2009 14:12

vivproxy çok iyiymiş teşekkürler

Yorum Gönder