RapidShare Downloader 4.9.10 İndir - Rapidshare Dosyalarını Daha Hızlı İndirme


Eğer rapidshare dosyalarını indirirken bilgisayarınızın başında durmaktan sıkılıyorsanız ve rapidshare dosyalarını daha hızlı indirmek istiyorsanız bu program sizin için ideal.

Programın özellikleri:

*Rapidshare dosyalarını daha hızlı indirebiliyor.

*Gördüğünüz rapidshare linklerini kopyaladığınız anda program, linki indirme sırasına alıyor.Bu da çok kolaylık sağlıyor.

*İndirme listesindeki linkler otomatik olarak indiriliyor.Yani mesela siz oraya indirmek istediğiniz 5 linki koydunuz.Siz hiç dokunmasanız da 5 link de sırasıyla iniyor.

*Her dosya indirme işlemi sonrasında modem reset programını çalıştırabilirsiniz.Böylelikle program 14dk bekleme süresinden kurtulmuş oluyor.

Ayrıca program Türkçe dil desteği de sağlıyor.Tek yapmanız gereken programı kurarken dilini Türkçe seçmeniz.

Benim gözüme çarpan en önemli özellikleri bunlar.Bunların dışında yine birçok özelliği var programın.

RapidShare Downloader 4.9.10 İndir


Etiketler: ,

Bu yazıya 2 yorum yapılmış

Adsız Yazmış :
8 Temmuz 2009 12:41

arkadaşım daha hızlı derken ne kastediyorsun bnm bilgisayar hiç bi programsız zaten 106kb/sn indiriyo Internet Download manager kullanmaya başladım 117kb hıza çıktı biraz daha bilgi werirsen sewinrim

Mustafa Yazmış :
8 Temmuz 2009 16:50

zaten rapidshare downloader hızlandırıcı kategorisine girer. yani sen hiçbir program kullanmadan 106 kb/sn ile indiriyorsan rapidshare downloader ile en az 106 en fazla 120 lere çıkarsın diye düşünüyorum. ayrıca rapidshare downloader sayesinde dosya indireceğin zaman program, host sunucusunu kendi seçiyor. ve en az yoğun olanı seçiyor sanırım. böylece daha hızlı indiriyorsun

Yorum Gönder