Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 Ön Bakış - Teaser


Call of duty serisi, birçok kişide büyük hayranlık bırakmış,saatlerce bizi ekran başına bağlamış,kendisine kısa sürede bağlayıp bizleri fanatiği yapmış bir seri.İşte bu serinin 5.oyunu World at War gerçekten bende en büyük hayranlığı bırakmıştı.Ve de serinin 6. oyunu Modern Warfare de geçtiğimiz günlerde duyuruldu.Oyun duyurulduğu anda bende inanılmaz bir heyecan bıraktı.Ve sanırım bu durum bütün COD'cular için de geçerli.

Neden Call of Duty Modern Warfare 2 demememin sebebine gelirsek: Activision, Call of Duty adının artık kullanılmayacağını söyledi.Yani oyunun adı aslında sadece Modern Warfare 2.Oyunu Call of Duty 4 Modern Warfare'i de yapan Infınıty Ward geliştiriyor.Oyunun çıkış tarihi ise 10 Kasım 2009 olarak belirlenmiş.Gerçekten daha çok var ama bu tarih bile erken sayılır.

Söylenenlere göre oyun Cod4'e göre daha uzun olacakmış.Oyunda araç kullanabilecekmişiz.Bitmeyen asker faktörü olmayacakmış,yani oyun çok daha gerçekçi olacak.Ayrıca oyunda eski oyundaki grafik motorunun geliştirilmiş hali kullanılıyor.

Videolar(teaser):





Etiketler: , , , ,

Bu yazıya 0 yorum yapılmış

Yorum Gönder