Avast 4 Home Edition ( 4.8 ) İndir - İnceleme


Bundan yanılmıyorsam 2,3 ay önce Nod32 kullanıyordum.Programı yaklaşık olarak 2 ay kullandım bir kere bile virüs uyarısı vermedi.Ancak internetten gelen virüsle pc bir anda çöktü.Format atıldıktan sonra, baktım Nod32 ile bu iş olmayacak antivirüs programları arayışına girdim.Ve de en sonunda Avast'ı kullanmaya karar verdim.Sonuç ne oldu derseniz, Avast ' ın gerçekten de harika bir antivirüs yazılımı olduğuna kanaat getirdim.

Programın en beğendiğim özelliği herhangi bir siteye girerken o siteyi taraması ve eğer içeriğinde virüs varsa o siteyle bağlantıyı kesebilme özelliğinin olması.Ayrıca elinden ne solucan, ne truva atı hiçbir şey kaçamıyor. :) İsterseniz buradan ayrıntılı özelliklerine bakabilirsiniz.

Program ücretsiz indirebiliyorsunuz ancak bu, programın demo modu oluyor ve sadece 60 gün kullanabiliyorsunuz.Eğer programı sınırsız ( 1yıl ) kullanmak istiyorsanız buradan kayıt formunu doldurarak e-mail adresinize gelen lisans numarasını programa girmelisiniz.Böylece 1 yıllığına programı kullanabileceksiniz.1 yıl sonra ise tekrar kayıt olarak programı kullanabilirsiniz.

Avast 4.8 Home Edition İndir


Etiketler: , ,

Bu yazıya 3 yorum yapılmış

Adsız Yazmış :
29 Aralık 2008 17:01

haklısın avastın erişim anındaki koruması çok güzel ama bence antivirüs dünyasının hakimi kaspersky ve norton.ama bu ikisi pc yi çok kasıyor bunun için avast daha cazip geliyor

Mustafa Yazmış :
29 Aralık 2008 18:24

valla sana aynen katılıyorum her ne kadar kaspersky,norton denilse de avast cazip geliyor

Adsız Yazmış :
16 Ocak 2009 14:57

Avast! 4 Home Edition 4.8 w75287911H5400A1106-JWSUEFDA ev Sürüm lisan kodunu kullandıkktan sonra 60 gün yok oluyor arkadaşlar saygılarımla

Yorum Gönder